Stort strombehov

I dag er husene våre fylt til randen med elektriske dingser av alle slag. Jeg synes det er nesten skremmende hvor avhengig man er blitt av en stabil strømforsyning. Uten dette så går både datamaskiner, telefontilkoblinger og mye annet rett i svart. For meg som har hjemmekontor er dette spesielt viktig. Derfor måtte jeg bytte da jeg opplevede at min gamle strømleverandør ikke holdt den standarden jeg forventet.

Det er mange kraftselskaper å velge mellom på nettet, så det gjelder å søke litt ekstra. For meg endte søket med ElTeleVest sin hjemmeside: http://eltelevest.no. Dette kraftselskapet gav meg det beste pristilbudet og ikke minst, jeg fikk en stabil tilkobling til strømnettet.

Ikke hatt noen problemer med selve tilkoblingen

Det er nå en stund siden jeg byttet og jeg er fremdeles like fornøyd. Prisnivået har holdt seg stabilt lavt og jeg har ikke hatt noen problemer med selve tilkoblingen. Derfor kan jeg trygt anbefale dette til andre. Selskapet ekspanderer for øyeblikket og derfor er det flere som kan benytte seg av dette tilbudet fra ElTeleVest. Personlig så anbefaler jeg at man ta kontakt med kundeservice. De er svært vennlige og ikke minst svært hjelpsomme. Så man kan enkelt finne akkurat den løsningen og den pakken som passer best.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>