Skateboard på ferie!

Det er overraskende mange som lar seg begrense når det kommer til skateboard. Skateboard er ikke noe som kun skal brukes i storbyer. Det er laget for å brukes overalt, uansett føreforhold. En god skater lar seg ikke begrense!

Jeg har nettopp kommet tilbake fra en ferie i Lofoten. Jeg er ikke kjent i der, første gang jeg besøker akkurat det området, så jeg brukte tid på å gjøre meg kjent med forholdene. Takket være nettsider som lofoten-rorbuferie.no fikk jeg informasjon nok til å ta med det rette utstyret.

De rette dekkene, og kvaliteten på asfalten har ingen betydning lenger. For man må tilpasse dekkene til forholdene. Asfalten på bygden pleier å være grovere enn i byene, men med de rette dekkene merker man lite til det.

Så det er absolutt ingen grunn til å la skateboardet være igjen hjemme, men det er viktig å huske å ta ekstra hensyn. Høy fart og litt uforsiktighet er en dårlig kombinasjon i områder hvor folk ikke er vant til at det kan komme folk i høy fart på skateboard. Her kan det fort bli konflikter, så legg igjen egoet hjemme. Ha det moro, men husk at du er på noen andres område.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>