Finn den rette banken

Når man driver for seg selv så må man finne den rette banken. For meg er dette Sauda Sparebank, men for andre kan det selvsagt være en annen bank. Noe av det som avgjør om banken passer for deg er selvsagt personlige preferanser. Jeg har likefullt oppdaget, takket være noen smertefulle feilsteg, at det er noe mer enn bare personlige preferanser som må telle.

 

Så de 4 viktigste punktene er:

  1. En god nettbank som fungerer optimalt. Be gjerne om en prøvekonto som lar deg se nettbanken i funksjon og i praksis. Det er utrolig irriterende med en bedriftskonto som fungerer dårlig.
  2. En god kundeservice som gjerne er tilgjengelig via chat, rett i nettbanken. Jeg har irritert meg grønn over å måtte sitte i telefonen med kundeservice. Er man på farten er man helt avhengig av raskt og kunnskapsrikt svar.
  3. Lave gebyrer på de tjenestene du bruker mest. Her er det store variasjoner, så sjekk om din bank gir deg mest for pengene.
  4. Gode rådgivere innen bedrift. Her er det mange forskjeller. Noen har rådgivere som er vant til å gi råd til mindre bedrifter. Andre har hatt og har et større fokus på privat markedet. Så dobbeltsjekk at de har kompetansen du trenger.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>