Bruk litt tid på sponsorene

Det er tøft å være festivalsjef eller jobbe frivillig i dag. Mange slike organisasjoner har merket omleggingen av avgiftssystemet et par år tilbake.

De fleste som fremdeles holder stand har klart å justere seg inn til de nye avgiftene, men mange gikk under i denne første perioden.

 

Derfor trenger disse organisasjonene ekstra støtte, spesielt fra sponsorer. Sponsorer trenger selvsagt å tjene penger, og derfor er det viktig at de er synlige og ser at får kommet frem med sitt budskap og/eller produkt. Det er tross alt det de betaler for. For alle oss som gjerne vil støtte organisasjoner som Vikafestivalen, så er det lurt å ta seg tid til å se på sponsorene. Vikafestivalen har en grei og oversiktlig side: les mer om våre sponsorer, hvor man finner det man trenger av informasjon. Så behøver man ikke å kjøpe noe fra dem, det kan holde å klikke inn på linken. For ved at man klikker seg videre fra sponsorlinken så viser man sponsorene at nettsiden er attraktiv. Da blir det mye enklere for Vikafestivalen å få flere sponsorer neste gang. Selv synes jeg det er viktig, når jeg kan, å bruke tjenester fra selskaper som sponser forskjellige lag og foreninger som jeg bryr meg om.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>