Å vare profesjonell krever profesjonelt utstyr

Det er dessverre ikke slik at man kan bli profesjonell innen en idrett bare ved hjelp av intens trening. Man trenger rett utstyr og ikke minst trenere som kan sine saker. Dette gjelder ikke bare i min idrett, men også i en idrett som golf.

Golf er noe mange kan relatere til og vi begynner å få svært mange golfspillere i Norge. Vi har til og med flere som har begynt å konkurrere. Dermed har man fått et behov for trenere og ikke minst for det rette utstyret. Dette er noe de forskjellige golfklubbene har tatt til seg. Sjekk for eksempel utvalget på denne nettsiden: http://www.sagk-golf.no/?page_id=36 . Her kan man finne trenere og profesjonelt utstyr som sikrer at man kan ligge på topp.

Ikke la deg lure av den seiglivede myte om at amatører kan bli profesjonelle kun takket være innsats. Man må ha profesjonelle trenere og ikke minst, profesjonelt utstyr. Når det er på plass så er det helt klart at egeninnsatsen vil bestemme hvor langt man kan nå innen den valgte idretten. Liten innsats og bra utstyr gir likefult dårlig sluttresultat. Høy innsats og dårlig utstyr gir ikke bedre resultat, så finn den rette balansen!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>